Loading Laddar...
 

Intensivkurs bil

Intensivkurs kan vara ett bra sätt att ta sitt körkort för dig som har vissa förkunskaper och har övningskört en del tidigare. 
Kanske är det så att du har haft svårt att komma igång på allvar med körkortet tidigare eller svårt att komma ifrån skola eller jobb? Vill du ta körkort tillsammans med din bästa kompis? Då är intensivkurs ett jättebra alternativ.
Om du aldrig har suttit bakom ratten tidigare så är intensivkurs kanske inte det mest kostnadseffektiva alternativet men du är självklart välkommen ändå.

Boka gärna en körlektion i god tid innan själva intensivkursen för att se vilken nivå du ligger på så du får möjlighet att förbereda dig på bästa sätt inför intensivkursen.

Hur går en intensivkurs till?
Kursen är uppdelad på två veckor. Vi räknar med att du har möjlighet till full närvaro.
Innan kursen startar får du inloggning till den digitala läroplattformen Köra bil så du kan börja läsa på teorin.

Dina prov (kunskapsprov och körprov) är också förbokade innan kursen startar men kan avbokas så sent som 24 timmar innan om du inte klarar av de krav som ställs på dig. 

Första veckan har vi lärarledd teori på morgonen och under dagen har du körlektioner inbokade.

Under andra veckan gör du riskutbildningarna och har körlektioner. Vi åker också till Linköping för att öva mer avancerad stadstrafik och motorväg.

Därefter fortsätter du att läsa på teorin och köra så många körlektioner som du behöver för att klara ditt körprov som ligger så nära i anslutning som möjligt till intensivkursen. Körprovet sker i Kisa, teoriprovet på annan ort t.ex. Linköping. Tyvärr styr inte vi över de tider som det finns möjlighet att boka prov, det gör Trafikverket, vilket gör att dina prov kan bli flera veckor efter att själva intensivkursen är slut.

Vad kostar en intensivkurs?
Hur många körlektioner du behöver beror på väldigt många olika saker, hur mycket du har övningskört tidigare, om du har övat på rätt sätt, hur lätt du har för att lära dig m.m. så därför har vi inget fast pris. Redan vid första lektionen försöker vi ge en kostnadskalkyl. Kolla vilka paketpriser som finns här

När finns det möjlighet att gå intensivkurs?
Vi har alltid intensivkurser
vecka 8,9
vecka 26,27
vecka 44,45 
Du kan också skräddarsy din egen intensivkurs

Det finns också möjlighet att bo på trafikskolan i samband med intensivkursen i något av våra tre nyrenoverade övernattningsrum.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig och skriv vilken vecka du vill gå intensivkurs!

Namn
Personnummer
Telefonnummer
E-postadress
Adress
Postnummer
Ort
Kommentar
 
 
Kontaktsätt